Kohde 4

Tämä Helsingin keskustaan rakenteilla oleva kattohuoneisto koki melkoiset tilamuutokset. Alakerran makuuhuone poistettiin ja sen paikalle tuli olohuone. Yläkerran aula sensijaan laitettiin umpeen ja sinne suunniteltiin isot  sisäikkunat. Tilasta tuli valoisa työhuone/makuuhuone, josta on avarat näkymät alakertaan. Huoneistosta puuttui kokonaan sauna, joten se suunniteltiin yläkertaan. Samalla koko yläkerta koki myös muiden makuuhuoneiden osalta isot muutokset. Portaat olivat arkkitehdin suunnitelmissa jyrkät, ei lapsiperheelle parhaiten soveltuvat loft-portaat, joten ne muutettiin perinteisemmiksi u-portaiksi. Kiintokalusteet muutettiin paremmin tarpeisiin soveltuviksi ja tilankäyttöä tukeviksi.

Pintamateriaaleja muuteltiin kohteen perusmateriaaleista tarvittavilta osin, jolla saatiin toivottua kontrastia ja  ylellisyyttä tilaan.

Suunnittelun sisältö:

  • tilasuunnittelu
  • pintamateriaalisuunnittelu
  • valaistussuunnittelu
  • kiintokalustesuunnittelu
  • akustiikkasuunnittelu
  • visualisointi


Yhteydenotto


© Tilanna