Ota yhteyttä

Kodit ja huvilat

Matka kohti unelmiesi kotia!

Etsitkö ainutlaatuista sisustussuunnittelua uudiskohteeseesi tai remontoitavaan kotiisi? Etsitkö uusia sisustusideoita projektiisi? Olemme erikoistuneet tasokkaisiin koti- ja huvilakohteisiin, joissa jokainen yksityiskohta suunnitellaan huolellisesti. Tavoitteenamme on tehdä kodistasi tai huvilastasi yksilöllinen, tyylikäs ja toimiva. Meille on äärimmäisen tärkeää, että jokainen asiakas pystyy näkemään konkreettisesti sen, mitä hän tulee saamaan. Suunnittelemme kaikki kodit 3D-muodossa, jotta voimme tarjota sisustussuunnittelun alkumetreiltä alkaen laadukkaan visuaalisen esityksen unelmiin muotoutuvasta kodista. Tämä mahdollistaa yksityiskohtaisen käsityksen siitä, miten eri elementit asettuvat yhteen ja miten tilat toimivat yhdessä.

Sisätilojen lisäksi suunnittemme myös kohteisiimme terassiratkaisuja sekä teemme huonekalustesuunnittelua tiloihin, joihin halutaan tilaan sopivia ja persoonallisia huonekaluratkaisuja.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelu vaatii taiteellista visiota ja käytännöllisyyden taituruutta. Se on kuin palapeli, jossa jokaisen osan on sovittava yhteen täydellisesti, jotta lopputulos olisi sekä kaunis että toimiva. Toiminnallisuus kohoaa keskeiseksi tekijäksi, sillä huolellisesti suunnitellulla tilalla on merkittävä vaikutus ihmisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Tiivis yhteistyö kanssasi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja tavoitteenamme on saavuttaa täydellinen tasapaino estetiikan ja käytännöllisyyden välillä.

Lue lisää

Pintamateriaalisuunnittelu

Uudiskohdetta tai remontoitavaa tilaa suunnitellessa materiaalien ja värien valinta muodostaa olennaisen osan sisustuksen kokonaisuutta. Pyrimme huolellisesti valitsemaan pintamateriaalit, jotka eivät ainoastaan ole laadukkaita ja visuaalisesti miellyttäviä, vaan myös tuovat kodikkuutta, mukavuutta ja arjen luksusta. Tärkeää on, että tila on sekä kaunis että toimiva.

Lue lisää

Kiintokalustesuunnittelu

Kiintokalustesuunnittelussa pyrimme sulauttamaan toiminnallisuuden ja kauneuden saumattomasti yhteen. Jokainen suunnitelmamme lähtee liikkeelle asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista. Olipa kyseessä sitten keittiö, kylpyhuone, vaatehuone tai jokin muu tila, panostamme huolelliseen suunnitteluun ja laadukkaisiin ratkaisuihin. Kohtaamamme tilaan liittyvät haasteet näemme mahdollisuuksina luoda jotain ainutlaatuista.

Lue lisää

Valaistussuunnittelu

Valaistus on avainasemassa tilan tunnelman luomisessa ja sen käytännöllisessä optimoinnissa. Suunnittelemme valaistuksen huolellisesti, painottaen monipuolisuutta ja kiinnittäen erityistä huomiota tilan arkkitehtuuriin. Tavoitteenamme on luoda erilaisia tunnelmia, jotka täydentävät tilan kokonaisuutta.

Lue lisää

Kalusteet, tekstiilit ja piensisustus

Kalusteet ovat merkittävä osa sisustuksen kokonaisilmettä. Siksi valitsemme huolellisesti laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita, jotka täyttävät sekä esteettiset että käytännölliset tarpeet. Kalusteilla muokkaamme tilasta toimivan ja visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden. Tekstiilit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, joka sisältää matot, päiväpeitteet, verhot, sisustustyynyt, verhokiskot ja -tangot. Näillä luomme tilaan pehmeyttä, väriä ja persoonallista tyyliä.

Lue lisää

Akustiikkasuunnittelu

Akustiikkasuunnittelu on keskeinen osa tilasuunnittelua, jonka tarkoituksena on hallita äänenkulkua ja varmistaa miellyttävä akustinen ympäristö tilassa. Tavoitteenamme on saavuttaa optimaalinen äänimaisema, joka tukee tilan käyttötarkoitusta ja asukkaiden tarpeita. Kodin sisustuksessa akustiikalla on suuri merkitys, sillä se vaikuttaa tunnelmaan ja viihtyvyyteen eri huoneissa.

Lue lisää

Projektinhallinta

Tarjoamme kattavia projektin hallintapalveluita helpottaaksemme rakennusprojektin sujumista. Jos et voi olla paikalla ohjaamassa, koordinoimme toiminnot, kilpailutamme materiaalit, teemme tilaukset ja varmistamme, että kaikki etenee suunnitellusti ja aikataulussa.

Lue lisää

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio tarjoaa arvokasta asiantuntijaneuvontaa niille, jotka kaipaavat lisäperspektiiviä kodin sisustusvalintoihin tai kohtaavat vaikeuksia toiveidensa konkretisoimisessa omassa kodissaan. Tämä palvelu tarjoaa erinomaisen tilaisuuden hyödyntää ammattilaisen näkemystä tilojen parantamiseen ja saada tukea henkilökohtaisiin sisustushaasteisiin.

Lue lisää

Stailaus

Perinteinen stailaus on tehokas keino nostaa asunnon visuaalista vetovoimaa ja saada aikaan vaikuttava ensivaikutelma. Sitä voidaan hyödyntää monissa tilanteissa, kuten asunnon myyntiä suunniteltaessa tai suurten juhlien järjestämisessä, kun halutaan varmistaa, että tila näyttää parhaalta mahdolliselta. Stailauksessa tarkastelemme tilaa kriittisesti ja tuomme esiin sen parhaan potentiaalin.

Lue lisää

Esimerkkejä suunnittelukokonaisuuksista

Tarvitsetko apua koko kodin suunnittelussa vai kenties vain tietyssä osa-alueessa tai tilassa? Tutustu erilaisiin suunnitteluvaihtoehtoihin esimerkkien avulla.

Lue lisää

Katso referenssit

Olemme osallistuneet lukuisiin, monipuolisiin kotiprojekteihin, aina uusista kohteista remontointitarpeisiin. Kokemuksemme kattaa koko suunnittelun kirjon tilasuunnittelusta projektin hallintaan. Kaikki hankkeemme julkitiloista kotikohteisiin on toteutettu hyödyntäen alusta loppuun 3D-mallinnuksen antamaa hienoa mahdollisuutta. Tällä tavalla olemme voineet vaihe vaiheelta testata suunnitelmien toimivuutta ja visuaalisuutta käytännön tasolla.

Referenssit

2024 © All rights reserved Tilanna