Ota yhteyttä

Julkiset tilat

Inspiraatiota ja ammattitaitoa julkisten tilojen suunitteluun!

Julkiset tilat, olivatpa ne sitten ravintoloita, hotelleja, toimistoja tai vaikkapa kauppoja, tarjoavat mahdollisuuden luoda unohtumattomia kokemuksia. Unelman muuttaminen todellisuudeksi onkin taito, joka vaatii erityistä osaamista. Toteutamme jokaisen hankkeen hyödyntäen alusta loppuun 3D-mallinnuksen antamaa mahdollisuutta. Tällä tavalla voimme vaihe vaiheelta testata suunnitelmien toimivuutta ja visuaalisuutta käytännön tasolla.

Sisustussuunnittelussamme otamme huomioon tilan käyttäjät, toiminnalliset vaatimukset, budjetin ja visuaalisen houkuttelevuuden. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja meidän tehtävänä on ymmärtää asiakkaamme tarpeet, brändi ja visio, ja tuoda ne eloon luovilla ratkaisuilla. Huomioimme suunnittelussamme tilan muodon, värit, tekstuurit ja valaistuksen, ja esitämme ne taitavien visualisointien avulla.

Otamme suunnittelussa alusta asti mukaan ne, jotka tilaa päivittäin käyttävät. Henkilökunnan mielipiteet ja tarpeet ovat arvokkaita suunnitteluprosessissa, ja pyrimme luomaan tiloja, jotka tukevat heidän työtään ja hyvinvointiaan.

 

Toimitilan sisustussuunnittelu

Työympäristöt ovat enemmän kuin vain tila, jossa tehdään työtä. Se on alusta, joka mahdollistaa luovuuden, yhteistyön ja tehokkuuden. Tämä vaikuttaa suoraan työntekijöiden tuottavuuteen ja siten positiivisesti yrityksen tulokseen. Avaimet toimivaan työympäristöön liittyvät siihen, miten tilat tukevat työntekijöiden tarpeita ja yrityksen tavoitteita.

Lue lisää

Kahviloiden ja ravintoloiden sisustussuunnittelu

Kahviloiden ja ravintoloiden ainutlaatuisuus tarjoaa mahdollisuuden luoda unohtumattomia hetkiä. Onnistunut sisustus muodostaa vahvan perustan asiakaskokemukselle ja ravintolan kannattavuudelle. Visuaalisesti inspiroiva ympäristö toimii porttina makujen ja elämysten maailmaan, ja tehtävämme on varmistaa, että kokemus on ikimuistoinen ja houkutteleva.

Lue lisää

Hotellien sisustussuunnittelu

Jokainen hetki hotellissa on enemmän kuin vain yöpymistä varten. Se on tilaisuus kokea rentoutumista, mukavuutta ja kaunista ympäristöä. Suunnittelemamme hotellit eivät ole vain lepopaikkoja; ne ovat tiloja, joissa vieraasi voivat kokea unohtumattomia hetkiä. Nämä hetket eivät anna kokemuksia vain mukavista sängyistä, vaan myös viihtyisästä ja aistikkaasta tunnelmasta, joka ympäröi vieraitanne.

Lue lisää

Muut julkiset tilat

Pop-up-myymälät, kaupat, messuosastot ja muut vastaavat julkiset tilat edustavat tilanteita, missä ensivaikutelma on joskus ainoa mahdollisuus tehdä pysyvä vaikutus. Suunnittelumme on suunnattu tälle ainutlaatuiselle hetkelle, jossa tilan on toimittava brändin sanansaattajana ja vakuutettava kävijä ostopäätöksen tärkeydestä.

Lue lisää

Katso referenssit

Olemme toteuttaneet laaja-alaista julkitilasuunnittelua, kattavasti niin suurissa uudisrakennusprojekteissa kuin vanhempien julkitilojen perusteellisissa remonteissa. Olemme tehneet yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa, joiden tarpeet ja visiot ovat olleet yhtä moninaisia kuin itse projektit. Jokainen hanke on toteutettu hyödyntäen alusta loppuun 3D-mallinnuksen antamaa hienoa mahdollisuutta. Tällä tavalla olemme voineet vaihe vaiheelta testata suunnitelmien toimivuutta ja visuaalisuutta käytännön tasolla.

Referenssit

2024 © All rights reserved Tilanna