Ota yhteyttä

Sisustussuunnittelu

Ennakkomarkkinointikohteiden sisustussuunnittelu!

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan yksilöllisiä sisustusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin, olipa kyseessä sitten kerrostaloasuntojen uudisrakennus tai paritaloprojekti.

 

TILASUUNNITTELU – Viimeistellään tilan visio

Voimme ottaa osaa ennakkomarkkinointikohteenne suunnitteluun alusta alkaen, tuoden tilasuunnittelutaitomme mukaan ensimmäisistä arkkitehtipalavereista lähtien. Kehitämme tilat toimiviksi ja kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotka täydentävät arkkitehdin ja rakennusprojektin vision sekä tyylin.

SISUSTUSMAAILMOJEN LUOMINEN – Säästöä aikaan ja resursseihin

Suunnittelemme ennakkomarkkinointikohteisiin monipuolisia sisustusmaailmoja luomalla rakennushankkeisiin erilaisia, valmiita, budjettiin istuvia pintamateriaalipaketteja. Tämä palvelu ei ainoastaan tarjoa sisustusratkaisuja, vaan mahdollistaa myös vaivattoman päätöksenteon ja asiakkaiden sitoutumisen valittuihin paketteihin. Keskitymme huokuttelevien, selkeiden ja toimivien sisustuspakettien luomiseen, mikä helpottaa asiakkaita tekemään päätöksiä vaivattomasti ja pysymään valittujen vaihtoehtojen sisällä.

Luomme näistä materiaalipaketeista visualisointikuvat ja tarvittaessa kohde-esitteeseen liitettävän esitemateriaalin. Näiden avulla asiakkaat saavat käsityksen valitsemistaan materiaaleista kokonaisuutena ja tämä ehkäisee turhaa säätämistä ja minimoi mahdolliset muutostoiveet. Ilman hiottuja kokonaisuuksia asiakkaat saattavat pyytää jatkuvia muutoksia materiaaleihin, mikä taas aiheuttaa rakennuttajalle ylimääräistä työtä.

Kokonaisuudessaan sisustusmaailmojemme luominen tuo konkreettista säästöä rakennuttajalle. Asiakkaiden helppo päätöksenteko ja sitoutuminen valittuihin sisustuspaketteihin vähentävät aikaa vievää neuvotteluprosessia. Asiakkaasta tulee rakennuttajalle kumppani, eikä aikasyöppö, mikä puolestaan johtaa sujuvampaan ja tehokkaampaan rakennusprojektiin.

Lisäksi tarjoamme lisäpalveluna luomiemme sistusmaailmojen parissa henkilökohtaisia asiakastapaamisia, jotka tukevat materiaalivalintoja. Tämä palvelu on rakennuttajille arvokas lisä, jonka he voivat tarjota huoneiston varanneille asiakkailleen. Näiden tapaamisten avulla varmistamme yksilöllisten toiveiden huomioimisen ja teemme sisustusprosessista asiakkaalle miellyttävän kokemuksen.

KIINTOKALUSTESUUNNITTELU – Kustannustehokkaita ja toiminnallisia ratkaisuja

Kiintokalustesuunnittelumme rakennuttajille perustuu korkeaan ammattitaitoon, taitavaan toiminnallisuuden ja kauneuden yhdistämiseen sekä tinkimättömään huomioon kohteen budjetista. Luomme kiintokalusteita, jotka eivät ainoastaan ole visuaalisesti houkuttelevia vaan myös täyttävät käytännön tarpeet tehokkaasti.

Yhdistämme selkeyden ja luovuuden luodaksemme harmonisia kokonaisuuksia, jotka tekevät tiloista kodikkaita ja käytännöllisiä. Suunnittelemme kiintokalusteet ottaen huomioon tilan erityisvaatimukset ja rakennusprojektin tyylin, jotta lopputulos täyttää budjetin rajoissa sekä esteettiset että toiminnalliset odotukset.

Kokemuksemme rakennuttajien kanssa työskentelystä antaa meille ainutlaatuisen näkökulman siihen, miten kiintokalusteet voivat täydentää ja parantaa kokonaishanketta. Tavoitteenamme on tarjota kiintokalustesuunnittelua, joka lisää kiinteistön ennakkomarkkinointiarvoa ja tekee siitä houkuttelevan ja toimivan.

 

MUUT SUUNNITELMAT

Yhteistyössä sähkösuunnittelijan kanssa teemme valaistussuunnitelmia sekä sen lisäksi teemme akustiikkasuunnitelmia tiloihin, joissa äänimaailma on keskeisessä roolissa. Tämä laajempi suunnittelutarjonta varmistaa, että rakennusprojektisi saa kaikenkattavan suunnittelutuen yhdestä luotettavasta lähteestä.

2024 © All rights reserved Tilanna