Tilanna

Moi,

Minä olen olen Anna, Tilannan yrittäjä, 3D-sisustaja, visualisoija ja ennenkaikkea yrityksen kasvot. Perheeni on vahvasti mukana kiinteistösijoitusalalla ja on rakennuttanut tai remontoinut paljon erilaisia ja eri tyyppisiä kohteita toimitiloista asuinrakennuksiin ja hallirakennuksiin.  Jossain vaiheessa meille ei enää riittänyt pelkät mielikuvat, vaan halusimme suunnittelulta enemmän.

Opettelin tekemään suunnitelmani photorealistisiksi kuviksi Suomen ensimmäisten palvelutarjoajien joukossa. Oli upeaa kulkea  suunnittelukohteissa ja katsella  niitä eri kuvakulmista, vaikka todellisuudessa kohteen suunnitelmat olivat vasta paperilla pöydällä. Rakennusvaiheen edetessä työmiehillä oli ohjenuoranaan nippu tekemiäni 3D-valokuvia, joiden mukaisesti  kohteet toteutettiin. He olivat ihmeissään, kun kerrankin tiesivät mitä on todella tulossa ja mitä ottaa huomioon eri työvaiheissa.

Siitä lähti Tilannan tarina, joka on vienyt jo pitkälle ja moneen suuntaan. Paljon upeita projekteja, erilaisia kohteita ja koteja, onnistumisia, kiitoksia ja hyvää mieltä. Tilannan matka jatkuu innolla uusia haasteita kohti!

Lämpöisin terveisin,
Anna Autere

Yhteydenotto


© Tilanna