Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinointimateriaali

Onnistuneita Ratkaisuja Ympäri Suomen!

Tilannan kokemus ennakkomarkkinointikohteiden sisustussuunnittelun ja virtuaalistailauksen parissa on erittäin monipuolinen ja kattava. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palvelutarjontaamme ja jokaiselle rakennuttajalle on aina löytynyt sopiva ja budjettiin mahtuva markkinointikokonaisuus. Olemme toteuttaneet lukemattomia kohteita ympäri Suomen kerrostaloista pientaloihin.

Olemme suunnitelleet sisustusmaailmoja moniin erilaisiin kohteisiin, olipa kyseessä kerrostaloasuntoja tai paritaloprojekteja. Materiaalipakettien avulla asiakkaat voivat valita mieluisimmat ratkaisut tai yhdistellä eri vaihtoehtoja saadakseen yksilöllisen sisustuksen.

Olemme toteuttaneet lukemattoman määrän kiintokalustesuunnitelmia ja osallistuneet todella monipuolisten kohteiden tilasuunnitteluun arkkitehtipalavereista alkaen. Lisäksi olemme tuottaneet markkinointimateriaaleihin havainnekuvia ja leijailevia 3D-malleja, valokuvatasoisia 3D-videoanimaatioita sekä 360 asteen virtuaalikierroksia.

Olemme myös pitäneet rakennusliikekumppaneidemme asiakkaille suunnattuja henkilökohtaisia sisustustapaamisia, joissa ohjataan materiaalivalintojen tekemistä. Rakennuttajat tarjoavat näitä tapaamisia huoneiston varanneille asiakkailleen.

Alla esimerkkejä suunnittelukohteistamme. Pyydä sähköpostitse kattava referenssilistamme muista toteuttamistamme kohteista.

2024 © All rights reserved Tilanna