Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinointi-materiaali

Ammattitaitoista ja monipuolista palvelua!

Tarjoamme teille kaiken tarvittavan myyntikohteenne ennakkomarkkinointiin.

Meillä on vahva osaaminen kiintokalustesuunnitelmien, valaistussuunnitelmien ja tilasuunnittelun toteuttamisessa, ja osallistumme tarvittaessa jo alkuvaiheessa arkkitehtipalavereihin. Lisäksi tuotamme havainnekuvia ja materiaalikuvastoja markkinointimateriaaleihin. Voimme myös tarjota valokuvatasoisia 3D-videoanimaatioita ja 360 asteen virtuaalikierroksia.

Kokoamme rakennuttajille sisustusmaailmoja erilaisiin asuntokohteisiin, olipa kyseessä kerrostalo tai vaikkapa paritalokohde. Valmiiksi laadittujen materiaalipakettien avulla asunnon ostajat voivat valita suosikkinsa tai yhdistellä erilaisia vaihtoehtoja saadakseen ainutlaatuisen sisustuksen.

Lisäksi tarjoamme ylimääräisiä palveluja, kuten henkilökohtaisia asiakastapaamisia, jotka tukevat materiaalivalintoja. Rakennuttajat tarjoavat näitä tapaamisia huoneiston varanneille asiakkailleen.

HUOM: Visualisointipalvelumme on saatavilla missä päin Suomea tai maailmaa tahansa, joten voimme palvella asiakkaitamme maantieteellisesti joustavasti.

3D-animaatiot

Photorealistinen 3D-videoanimaatio avaa ennakkomarkkinointikohteesi potentiaalin uudella ja vaikuttavalla tavalla. Se tarjoaa mahdollisuuden esitellä kohteet, joiden rakentaminen ei ole vielä edes käynnistynyt, elävänä ja vakuuttavasti. Laadukas visualisointimateriaali ei ainoastaan kuvaa tiloja, vaan luo myös positiivisen ja vahvan mielikuvan rakennusprojektista.

Lue lisää

Havainnekuvat

Laadukas 3D-visualisointi muuttaa uudiskohteesi potentiaalin näkyväksi voimavaraksi myynnissä. Olemme erikoistuneet luomaan viimeisteltyjä ja korkearesoluutioisia 3D-kuvia, jotka eivät ainoastaan esittele ennakkomarkkinointikohteesi parhaita puolia, vaan myös herättävät kiinnostuksen ja luovat vahvan visuaalisen vaikutelman.

Lue lisää

Sisustussuunnittelu

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan yksilöllisiä sisustusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin, olipa kyseessä sitten kerrostaloasuntojen uudisrakennus tai paritaloprojekti.

Lue lisää

Leijuva 3D-malli

Selaimella pyöriteltävä 3D malli. Kohdetta pääsee tutkimaan joka puolelta pyörittelemällä mallia puhelimen näytöllä tai tietokoneella. Malli pyörii selaimen kautta, joten se näkyy lähes kaikilla laitteilla. Tutustu toteutettuihin malleihin.

Lue lisää

Katso referenssit

Tilannan kokemus ennakkomarkkinointikohteiden sisustussuunnittelun ja virtuaalistailauksen parissa on erittäin monipuolinen ja kattava. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palvelutarjontaamme ja jokaiselle rakennuttajalle on aina löytynyt sopiva ja budjettiin mahtuva markkinointikokonaisuus. Olemme toteuttaneet lukemattomia kohteita ympäri Suomen kerrostaloista pientaloihin.

Referenssit

2024 © All rights reserved Tilanna