Ota yhteyttä

Kalusteet, tekstiilit ja piensisustus

Kodin sisustaminen on ainutlaatuinen tapa ilmaista persoonallisuutta ja luoda ympäristö, joka heijastaa asukkaidensa elämäntyyliä. Kalusteet, tekstiilit ja pieni sisustus ovat avainasemassa tässä luomisprosessissa, ja meidän tehtävämme sisustussuunnittelijoina on tuoda esiin juuri sinun kotisi potentiaali.

Kalusteet: Kalusteet ovat tilan selkäranka ja määrittävät sen luonteen. Huolella valitut huonekalut eivät ainoastaan täytä käytännön tarpeita vaan myös tuovat tilaan tyyliä ja eleganssia. Palveluihimme kuuluu yksilöllinen kalustesuunnittelu, jossa otamme huomioon tilan käyttötarkoituksen ja asukkaiden tarpeet. Olipa kyseessä sitten olohuoneen sohva, ruokapöytä tai makuuhuoneen säilytysratkaisu, etsimme juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Tekstiilit: Tekstiilit tuovat pehmeyttä ja lämpöä tilaan. Tarjoamme laajan valikoiman tekstiilisuunnittelupalveluita, mukaan lukien verhoilu, tyynyt, matot ja verhot. Valitsemme materiaalit ja värit huolellisesti, varmistaen että ne täydentävät tilan ilmettä ja tarjoavat samalla käytännöllisyyttä ja kestävyyttä.

Piensisustus: Yksityiskohdat tekevät kodista ainutlaatuisen. Piensisustus, kuten koriste-esineet, valaisimet ja taideteokset, viimeistelevät tilan ilmeen. Työskentelemme kanssasi löytääksemme ne pienet yksityiskohdat, jotka tekevät kodistasi juuri sinun näköisesi. Olipa kyseessä sitten vintage-löytö, taidokas käsityö tai moderni design, integroimme ne harmonisesti tilaan.

2024 © All rights reserved Tilanna