Kohde 4

Vanhojen toimitilojen vuokraaminen ei ole aina ihan helppoa. Tilat sattaavat olla sokkeloiset, erittäin epäkäytännölliset ja kaikkea muuta kuin viihtyisät. Yritykselleen uutta toimitilaa etsivä kauhistuu tilaan astuessaan ja remonttisuunnitelmien ilmaan piirtäminen ja sanoilla vakuuttelu ei tuota tulosta. Vuokrasopimusta ei synny ja tyhjät kuukaudet aiheuttavat sijoittajalle pelkkiä kuluja. Silloin avain ongelmaan on virtuaalistailaus.

Tähän kohteeseen päätettiinkin tehdä ennen todellista remonttia laaja 3D-remonttihahmotelma ja kattava havainnekuva-paketti sekä leijuva 3D malli, joka liitettiin vuokrailmoitukseen. Suunnitelmissa tila muutettiin täysin kaatamalla suurin osa väliseinistä alas. Tila mallikalustettiin tehokkaaksi, mutta viihtyisäksi. Tilan lopullinen suunnitelma toteutetaan uuden vuokralaisen toiveet huomioiden.

Nykykunnossa ei vuokralaista löytynyt. Asiakkaiden oli paljon helpompi ostaa ajatus uudesta ja toimivasta tilasta, kun suunnitelmat oli puettu 3D-kuviksi. Virtuaalistailauksen avulla vuokratuotto nousi useita tuhansia euroja vuodessa verrattuna siihen, että kohdetta oli tarjottu pelkillä valkokuvilla nykytilasta ja kerrottu, että kohde remontoidaan vuokralaista varten.Yhteydenotto


© Tilanna