Julkiset tilat

Inspiraatiota ja ammattitaitoa julkisten tilojen suunnitteluun!

 

Julkiset tilat, olivatpa ne sitten ravintoloita, hotelleja, toimistoja, kauppoja tai muuta, tarjoavat mahdollisuuden luoda unohtumattomia kokemuksia. Unelman muuttaminen todellisuudeksi onkin taito, joka vaatii erityistä osaamista. Jokainen hanke toteutetaan hyödyntäen alusta loppuun 3D-mallinnuksen antamaa hienoa mahdollisuutta. Tällä tavalla voimme vaihe vaiheelta testata suunnitelmien toimivuutta ja visuaalisuutta käytännön tasolla.

Sisustussuunnittelussamme otamme huomioon tilan käyttäjät, toiminnalliset vaatimukset, budjetin ja visuaalisen houkuttelevuuden. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja meidän tehtävänä on ymmärtää asiakkaamme tarpeet, brändi ja visio, ja tuoda ne eloon luovilla ratkaisuilla. Huomioimme suunnittelussamme tilan muodon, värit, tekstuurit ja valaistuksen, ja esitämme ne taitavien visualisointien avulla.

Otamme suunnittelussa alusta asti mukaan ne, jotka tilaa päivittäin käyttävät. Henkilökunnan mielipiteet ja tarpeet ovat arvokkaita suunnitteluprosessissa, ja pyrimme luomaan tiloja, jotka tukevat heidän työtään ja hyvinvointiaan.

Jos etsitte ammattimaista, omistautunutta ja luovaa kumppania julkisten tilojenne suunnittelussa, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Yhdessä voimme muuttaa tilanne paikaksi, joka tekee vaikutuksen ja jää mieleen ikuisesti!

 

KAHVILAT JA RAVINTOLAT – jokainen maku on mahdollisuus luoda unohtumattomia hetkiä

Jokainen hetki, joka vietetään ravintolassa tai kahvilassa, on enemmän kuin vain ateria tai kupillinen kahvia. Se on kohtaamisen paikka, tunnelmallinen seikkailu ja makujen matka. Ja kaikki alkaa tilastasi. Siksi panostamme intohimoisesti ravintolan ja kahvilan suunnitteluun, luoden tiloja, joissa tarjota asiakkaillesi elämys, joka kertoo tarinaa paitsi ruoasta ja juomasta myös ympäristöstä, jossa he sen nauttivat.

 

Sisustussuunnittelun merkitys

Ravintolan tunnelma ja huolellisesti valitut yksityiskohdat eivät ole vain sattumanvaraisia elementtejä, vaan ne ovat avainasemassa viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Onnistunut sisustus ei ole vain esteettinen valinta, vaan se on kaemmas kantava investointi, joka vaikuttaa suoraan asiakkaiden kokemukseen ja ravintolan kannattavuuteen. Ensivaikutelma on portti makujen ja elämysten maailmaan, ja meidän tehtävänämme on varmistaa, että se on ikimuistoinen ja houkutteleva.

Suunnittelufilosofiamme

Kukin projekti on ainutlaatuinen, kuten jokainen ravintola tai kahvila on omanlaisensa. Kartoitamme huolellisesti tilan mahdollisuudet sekä rajoitukset ja luomme suunnitelman, joka yhdistää toiminnallisuuden, kauneuden ja tarinan. Pyrimme luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan tyydytä silmää, vaan myös kutsuvat asiakkaat viihtymään ja palaamaan uudelleen. Kanssanne rakennamme tiloja, joissa asiakkaasi haluavat viettää aikaa, ja joista he haluavat kertoa muillekin.

 

TOIMITILAT–  Avaimet toimivaan työympäristöön

Työympäristöt ovat enemmän kuin vain tila, jossa tehdään työtä. Se on alusta, joka mahdollistaa luovuuden, yhteistyön ja tehokkuuden kukoistamisen, joka vaikuttaa suoraan työntekijöiden tuottavuuteen ja siten positiivisesti yrityksen tulokseen. Avaimet toimivaan työympäristöön eivät ole vain seinien ja lattioiden kohtaamisia, vaan ne liittyvät syvemmin siihen, miten tilat tukevat työntekijöiden tarpeita ja yrityksen tavoitteita.

Suunnittelukohteissamme tavoitteena on luoda tunteita herättäviä ja toimivia tiloja, jotka vastaavat tämän päivän tarpeita. Suunnittelussa yhdistyy tehokkuus, esteettisyys ja käytännöllisyys, jotta tiloista tulee paikkoja, joissa työskentely on inspiroivaa ja miellyttävää.

Toimivuus ja mukavuus

Panostamme intohimoisesti toimitilojen suunnitteluun. Samalla tunnistamme mahdolliset kustannussäästöt ja tuottavuuden kasvun, jotka hyvin suunnitellut tilat voivat tuoda mukanaan. Laadukkaasti suunnitellut tilat parantavat   työnteon laatua ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Työergonomia, valaistus ja äänimaailman hallinta ovat olennainen osa suunnitteluamme.  Vihreät ja kestävät ratkaisut puolestaan kertovat sitoutumisestamme ympäristöystävälliseen suunnitteluun. Luomme tiloja, jotka eivät vain näytä hyviltä, vaan myös tuntuvat hyviltä – tiloja, joissa on miellyttävä työskennellä ja viettää suuri osa päivästä.

Joustavuus ja monipuolisuus

Jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelumme ottaa huomioon tulevaisuuden työympäristön muutokset, kuten kasvavan tarpeen joustavuuteen ja etätyöhön. Suunnittelumme keskittyy joustavuuteen ja monipuolisuuteen, jotta tilat voivat mukautua muuttuviin tarpeisiin. Työympäristöjen tulisi tukea erilaisia työskentelytapoja, aina tiimityöstä rauhalliseen keskittymiseen. Tämä vaatii huolellista tilan suunnittelua ja kalustevalintoja, jotka edistävät tehokasta työskentelyä.

Joustavuus tarkoittaa esimerkiksi muunneltavia tiloja, kuten tiimityöalueita avoimissa tiloissa ja rauhallisia tiloja yksilötyöskentelyyn. Monipuolisuus näkyy valinnoissamme kalusteista, jotka tukevat erilaisten tehtävien suorittamista. Myös älykkäiden ratkaisujen ja innovatiivisten teknologioiden integroiminen suunnitelmiimme täydentää tilojen joustavuutta ja luo tehokkaampia työskentelyratkaisuja.

Haluamme ymmärtää yrityksesi ainutlaatuisuuden ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi menestystä. Yhdessä luomme toimitiloja, jotka eivät ole vain paikkoja työskennellä, vaan myös paikkoja, joissa tiimit voivat kukoistaa ja yrityksesi voi kasvaa.

HOTELLIT – Rentoutumista, mukavuutta ja visuaalisuutta yhdessä ympäristössä

Jokainen hetki, jonka vietät hotellissa, on enemmän kuin vain paikka yöpymiseen. Se on tilaisuus kokea rentoutumisen ja mukavuuden yhdistelmä, visuaalinen nautinto ja ympäristön harmonia. Hotellit, joita suunnittelemme, eivät ole pelkästään paikkoja lepäämiseen, vaan ne ovat tiloja, joissa vieraasi voivat kokea unohtumattomia hetkiä – hetkiä, jotka jättävät jäljen paitsi mukavista sängyistä myös ympäristöstä, joka ympäröi heitä.

Sisustussuunnittelun Taika

Hotellihuoneiden ilmapiiri ja harkitut yksityiskohdat eivät ole vain sattumanvaraisia valintoja, vaan ne luovat harmonisen tunnelman. Onnistunut sisustus on investointi, joka vaikuttaa suoraan vieraidesi kokemukseen ja hotellisi houkuttelevuuteen. Ensivaikutelma on avain kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, ja meidän tehtävänämme on varmistaa, että se on kaunis ja viihtyisä.

Suunnittelufilosofiamme

Jokainen hotelliprojekti on ainutlaatuinen, ja niin on myös suunnittelufilosofiamme. Tutustumme asiakkaamme brändiin, tarpeisiin ja toiveisiin. Kartoitamme huolellisesti tilan mahdollisuudet ja rajoitukset, luoden suunnitelman, joka yhdistää toiminnallisuuden, kauneuden ja tarinan. Pyrimme luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan tyydytä silmää, vaan myös tarjoavat rentoutumisen ja visuaalisen ilon.

Suunnittelutyömme menee syvemmälle kuin pelkkä hotellin ulkoasu. Luomme kanssanne tiloja, jotka eivät ole ainoastaan yöpymispaikkoja, vaan ympäristöjä, joissa hotellivieraat voivat todella kokea kodikkuutta ja nauttia jokaisesta hetkestä.

MUUT JULKISET TILAT – Unohtumattomia hetkiä, joissa tila vakuuttaa jopa yhden kohtaamisen voimalla

Pop-up-myymälät, messuosastot ja muut vastaavat julkiset tilat edustavat tilanteita, missä ensivaikutelma on joskus ainoa mahdollisuus tehdä pysyvä vaikutus. Suunnittelumme on suunnattu tälle  ainutlaatuiselle hetkelle, jossa tilan on toimittava brändin sanansaattajana ja vakuutettava kävijä ostopäätöksen tärkeydestä.

Elämyksellisen suunnittelun voima

Tila on tarina, ja tarina on koettava yhdellä kertaa. Siksi jokainen yksityiskohta suunnittelussamme on suunniteltu sykkimään tunteita ja kertomaan selkeän viestin. Visuaalinen ilmaisu on voimakas ja kutsuva, houkutellen kävijän tutustumaan tarkemmin ja tekemään nopean, mutta vaikuttavan päätöksen.

Tehokas suunnittelufilosofia

Suunnittelufilosofiamme keskittyy vakuuttamaan yhdellä vilkaisulla. Tunnemme tilojen rajallisuuden ja hyödynnämme jokaisen neliömetrin mahdollisimman tehokkaasti. Brändisi viesti on kiteytetty visuaalisesti, ja tila on suunniteltu herättämään uteliaisuutta ja vaikutusta, kun kävijä astuu sisään.

Kumppanuus vakuuttavissa hetkissä

Yhden kohtaamisen voima voi muuttaa kaiken. Kumppanuutemme perustuu yhteiseen tavoitteeseen: tehdä jokaisesta kävijästä brändin pysyvä asiakas. Yhdessä luomme tiloja, jotka eivät ainoastaan houkuttele vaan myös vakuuttavat, jättäen kävijälle muiston unohtumattomasta kokemuksesta ja vahvistaen brändisi ainutlaatuisuutta.

Katso referenssimme

Yhteydenotto


© Tilanna