Virtuaalistailaus

Huoneistojen myyntistailaus

 

Myyntistailaus edistää tutkitusti aina asunnon myyntiä. Stailaaminen todellisilla kalusteilla on usein kuitenkin digitaalista stailausta työläämpi vaihtoehto. Varsinkin, jos kohteena on jo tyhjänä oleva huoneisto tai muu tila. Silloin virtuaalinen stailaus toimii perinteistä kustannustehokkaammin ja lopputulos on lähes yhtä tehokas. Digitaalinen stailaus onkin helpoin, nopein ja edullisin tapa stailata uusi myyntikohde.

Tässä stailaustyypissä valokuvasta rakennetaan tarkka 3D-malli, joka kalustetaan tilaan sopivilla kalusteilla. Tilaan voidaan myös tehdä samalla pieni pintaremontti.  Myynti-ilmoitukseen on helppo liittää kuvat sekä virtuaalistailatusta asunnosta että käsittelemättömät valokuvat nykytilasta.

Toimitilojen virtuaalistailaus

 

Vanhojen toimitilojenkaan myyminen tai vuokraaminen ei ole aina ihan helppoa. Tilat sattaavat olla sokkeloiset, erittäin epäkäytännölliset ja esteettisesti kaikkea muuta kuin viihtyisät. Yritykselleen uutta toimitilaa etsivä kauhistuu astuessaan nykyisellään olevaan tilaan ja remonttisuunnitelmien ilmaan piirtäminen ja sanoilla vakuuttelu ei tuota tulosta. Vuokrasopimusta ei synny ja tyhjät kuukaudet aiheuttavat sijoittajalle pelkkiä kuluja.

Remontin toteuttaminen etukäteen on kuitenkin iso satsaus. Etenkin, kun usein vuokralaisilla on omia erityisiä toiveita tilojansa kohtaan ja juuri remontoitua tilaa pitäisi heti muokata uusiksi. Silloin 3D-remontti ja virtuaalistailaus ovat avain ongelmaan. Stailauksella nopeutetaan kohteen vuokraamista ja vuokratuottoa voidaan nostaa kuvien avulla. Katso esimerkkikohde

HUOM.  Uusien, vasta valmistumassa olevien huoneistojen virtuaalistailauksesta löytyy tietoa osioista ennakkomarkkinointi.

Yhteydenotto


© Tilanna