Sisustussuunnittelu

Jos kaipaat tulevaan kotiisi perussuunnittelusta poikkeavaa suunnittelutapaa ja kädenjälkeä, olet oikeassa osoitteessa.

Keskitymme tasokkaisiin moderneihin-skandinaavisiin uudiskohteisiin, joissa kokonaisuus suunnitellaan erityisellä pieteetillä. Tapamme on leikitellä yksityiskohdilla, käyttää näyttäviä elementtejä suuunnittelussa ja hioa kokonaisuus timantiksi. Emme pelkää erikoisia ratkaisuja. Päinvastoin, ne ovat vahvuutemme. Kanssamme luot kodistasi yksilöllisen,  tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Suunnittelussamme jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kodistanne tulee juuri sellainen kuin olitte haaveilleet ja vieläkin parempi.

Voimme toteuttaa kotiisi pintamateriaali-, kiintokaluste- ja akustiikkasuunnittelun lisäksi tilasuunnittelua  ja valaistussuunnittelua.  Suunnittelemme kohteisiimme myös huonekaluja, kun tilaan kaivataan uniikkeja ratkaisuja. Mitä aiemmassa vaiheessa olemme mukana projektissanne, sitä varmemmin saamme luotua kodistanne ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Kaikki suunnitelmat tehdään aina 3D-muodossa, joten valokuvatarkkojen havainnekuvien avulla tiedät tarkalleen miltä tulevassa kodissasi näyttää. 360 asteen 3D kuvauksen avulla pääset tekemään lisäksi seikkailun kotisi eri tiloihin ja katselemaan niitä eri kuvakulmista.

MUUT PALVELUMME KOTEIHIN.

 

 


Yhteydenotto


© Tilanna