Ennakkomarkkinointimateriaali

Ennakkomarkkinointikohteisiin tarjoamme ammattitaitoista ja monipuolista palvelua:

 

Kokemuksemme ennakkomarkkinointikohteiden parissa on erittäin monipuolinen ja kattava. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi myyntikohteesi ennakkomarkkinointia varten.

Olemme mm. suunnitelleet useampiin kohteisiin sisustusmaailmoja, joissa on rakenneltu erilaisia  materiaalipaketteja valmiiksi asiakkaille. Asunnon ostajat ovat saaneet valita valmiista kokonaisuudesta mieleisensä tai poimia eri kokonaisuuksista osioita ja rakennella niistä oman makunsa mukaisia yhdistelmiä.

Olemme toteuttaneet kohteisiin kiintokalustesuunnitelmat ja valaistussuunnitelmia. Olemme tehneet myös tilasuunnittelua, jolloin olemme olleet mukana suunnittelutiimissä jo ensimmäisistä arkkitehtipalavereista alkaen.

Tämän lisäksi olemme toteuttaneet markkinointimateriaaleihin havainnekuvia ja leijailevia 3D malleja sisustusmaailmojen pintamateriaaleilla sekä tuottaneet myyntiesitteeseen liitettäviä materiaalikuvastoja. Myös julkisivujen havainnekuvia olemme tehneet lukuisiin kohteisiin. Uusimpana tuotteenamme on valokuvatasoiset 3D-animaatiot. 360 asteen virtuaalikierrokset löytyvät myös tarjonnastamme.

Suunnittelutyön ja havainnekuvien tuottamisen lisäpalveluna olemme tarjonneet myös materiaalivalintoja tukevia henkilökohtaisia asiakastapaamisia. Näitä rakennuttajat ovat tarjonneet  palveluna huoneiston varanneille asiakkailleen.

HUOM: Visualisointi voidaan tehdä minnepäin Suomea tai maailmaa tahansa.

Katso referenssimme

3D-animaatiot

3D-videoiden avulla kohteet heräävät henkiin ennennäkemättömällä tavalla.

Havainnekuvat

Laadukas 3D-havainnekuva antaa paljon lisäarvoa myynnissä olevalle uudiskohteelle.

Sisustussuunnittelu

Luodaan kohteeseenne erilaiset sisustusmaailmat.

Leijuva 3D-malli

Uusimpia markkinointikeinoja on toteuttaa kohteesta selaimella pyöriteltävä 3D malli.

Muu markkinointimateriaali

Tulossa marraskuussa 2021.

Yhteydenotto


© Tilanna