Asiakaskokemukset

Teemme yhteistyötä ympäri Suomen ennakkomarkkinoinnin tai muun myynin tueksi mm. VRP Keksi-Suomi Oy:n,  Tarmo-Rakenne Oy:n, Keski-Suomen Rakennuskeskuksen, Rakennus Kellosaari Oy:n, Oy Sancon Finland Ab:n, Peab Oy:n Kuopion toimipisteen, Passiivikivitalojen, Teri-talojen, Kero hirsitalojen ja monen muun toimijan kanssa. Myös kiinteistövälitysyritysten kanssa yhteistyömme on tuttua, koska palveluistamme on myös välittäjälle paljon myyntiapua. Moni palveluistamme on paikkakunnasta riippumaton, joten teemme visualisointia ja sisustussuunnittelutöitä eri puolille Suomea.

Tässä muutama esimerkki Tilannan asiakkaiden kokemuksista yrityksestä ja sen toimintatavasta. Pyydä alla olevien ja lukuisten muiden referenssiemme yhteystietolista ja voit kysyä heiltä lisää, jos joku asia jää vielä askarruttamaan sinua.


Jenni Lindroos, Etelä-Suomi

Tilannan sisustussuunnittelijan kanssa suunnittelu oli vaivatonta ja joustavaa. Kaikki tarpeelliset tiedot vaihdettiin puhelimitse, sähköpostitse tai facebook-viesteillä, ilman ainuttakaan tapaamista.

Katri, Keski-Suomi

Saimme Tilannalta arvokkaita vinkkejä erilaisiin sisustuksellisiin ratkaisuihin kohteessamme. 3D-mallinnus oli kultaakin kalliimpi työkalu pulmien ratkaisussa. Tilanna oivalsi myös hienosti tyylimme ja yhdessä suunnittelu onnistuikin vaivattomasti.

Katriina K, Keski-Suomi

Tilanna palveli meitä ongelmassamme loistavasti ja sisustussuunnittelija ideoi kanssamme erittäin kekseliään rakenteellisen ratkaisun korkeaan tilaan. Yhteystyö oli mukavaa ja inspiroivaa.

Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy, Esa Karhunen ja Jarmo Knuutila

Teemme yhteistyötä Tilannan kanssa ennakkomarkkinoinnissa olevien kohteittemme parissa. Olemme saaneet Tilannalta laadukkaan 3D-visualisoinnin lisäksi tukea pintamateriaaliratkaisuihin.

Mari, Keski-Suomi

Tilannan avulla kerkesimme tehdä korjauksia pohjakuvaan, joilla parannettiin tilojen toimivuutta. Suunnitelmat oli helppo nähdä, kun sai vertailtavakseen kaksi 3D-kuvaa.

Outi S, Keski-Suomi

Haimme Tilannalta apua uudiskohteen irtokalustuksen, tekstiilien, pintamateriaalien ja valaistuksen viimeistelyyn. Rakennusvaiheessa olevassa tilassa on vaikea hahmottaa huonekalujen kokoja ja suunnitella tilaan toimiva kokonaisuus.

Perttu T, Siilinjärvi, kodintekijä.fi

Kiinteistövälittäjämme neuvoi meitä kääntymään Tilannan puoleen, kun olimme laittamassa ennakkomakkinointiin myyntiin rakennettavaa paritaloamme.

Peter Rosenholm, TJ, Oy SanCon Finland Ab

Meitä suositeltiin ottamaan yhteyttä Tilannaan, kun tarvitsimme 3D-kuvia rivitalohankkeeseemme ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä uuteen yhteistyöhön.

Pia, Etelä-Suomi

Asuntoamme oltiin myyty lukuisia kuukausia välittäjien avustuksella, tuloksetta. Myynti kaipasi lisää potkua ja pyysimme Tilannaa apuun.

Heidi Tiihonen, Hankekehityspäällikkö, VRP Keski-Suomi Oy

Yhteistyö Tilannan kanssa on ollut erinomaista. Suunnitelmat toteutuvat aina sovitussa aikataulussa, suunnittelua edistetään keskustellen, yhteistyössä muiden suunnittelualojen kanssa. Tilanna on alansa vahva ammattilainen.

Yhteydenotto


© Tilanna