Tilanna

Home / Tilanna

Tilanna tekee havainnekuvia ja sisustus- sekä tilasuunnittelua yrityksille ja yksityisille henkilöille. Suunnittelu tehdään 3D-mallinnusten avulla. Asiakas valitsee aina laajuuden, millä suunnittelu tehdään. Mallinnus voidaan tehdä myös asiakkaan omista suuunnitelmista.

3D-Mallinnusta käytetään hyväksi myös esimerkiksi huonekalujen, pihojen, terassien, piharakennusten sekä laajennusten suunnittelussa ja luonnostelussa.


Moi,
Minä olen Anna, Tilannan yrittäjä ja 3D-sisustaja sekä visualisoija. Perheeni on rakentanut paljon ja jossain vaiheessa minulle ei riittänyt enää pelkät mielikuvat, vaan halusin enemmän. Opettelin tekemään suunnitelmani kuviksi. Oli upeaa kävellä omassa tulevassa kodissa ja katsella sitä eri kuvakulmista, vaikka todellisuudessa talossa tehtiin vasta perustuksia. Työmiehillä oli ohjenuoranaan nippu tekemiäni 3D-valokuvia, joiden mukaisesti talo toteutettiin. He olivat ihmeissään, kerrankin tiesivät mitä on tulossa ja mitä ottaa huomioon eri työvaiheissa. Ilmaan käsin piirrettyjä suunnitelmia oli aiemmin paljon vaikeampi ymmärtää. Talosta tuli juuri kuten 3D-kuvissa, se on täydellinen meille.

Siitä lähti Tilannan tarina, joka on vienyt jo pitkälle ja moneen suuntaan. Paljon upeita projekteja, erilaisia kohteita ja koteja, onnistumisia, kiitoksia ja hyvää mieltä. Tilannan matka jatkuu innolla uusia haasteita kohti!

Lämpöisin terveisin,
Anna Autere

Tallenna

Tallenna