3D-stailaus / visualisointi ennakkomarkkinointia varten

Home / Palvelut / Rakennuttajille / 3D-stailaus / visualisointi ennakkomarkkinointia varten

Ostajalle ei riitä enää pelkkä pohjakuva. Nyt halutaan enemmän ja 3D-stailaus antaa siihen mahdollisuuden. On aika piirtää unelmat todeksi ja antaa myynnille vauhtia!

Pohjakuvasta 3D-kuvaksi, uudiskohteen 3D-visualisointi ennakkomarkkinointia varten

Tilanna tarjoaa 3D-stailausta ja -sisustussuunnittelua suunnitteilla tai ennakkomarkkinoinnissa oleviin uudiskohteisiin, tai jo valmiiksi rakennettuhin kalustamattomiin kohtesiin.

Asiakkaan on huomattavasti helpompi hahmottaa myytävänä oleva tila, kun se on kalustettu ja sisustettu kauniisti. Teemme kohteestasi valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voit liittää esitteeseenne ja internettiin myyntisivuillenne ja välittäjänne käyttöön. Sisustus suunnitellaan aina ostajakunta huomioiden ja voimme tehdä sen vakiomateriaaleihinne kuuluvalla sisällöllä tai vaikkapa lisähintaan saatavalla varustuksella. Saamme kuviin halutut materiaalit valokuvatarkasti. Olemme tuotteistaneet erilaisia toimivia stailauspaketteja, joten jokaiselle rakentajalle löytyy sopivan kokoinen ja hintainen 3D-visualisointikokonaisuus.

Voimme tehdä kuvien lisäksi myös videon, joka on hyvä markkinointikikka huomion saamiseksi vaikkapa kohteiden esittelytilaisuudessa. Myös 360 asteen virtuaalikuvaus on hyvä keino herättää huomiota.  Yhden kuvakulman sijasta asiakas voi suunnata huoneistossa katseensa juuri haluamaansa paikkaan sekä tutkia kohteen yksityiskohtia lattiasta kattoon. Näkymiä voidaan ottaa useista eri paikoista ja tilasta tai näkymästä toiseen hyppääminen on helppoa ja vaivatonta

Stailataan siis harkitusti tuleva kohde ja annetaan asiakkaalle mahdollisuus nähdä silmissään itsensä istumassa kahvikuppi kädessä mukavalla sohvalla, kauniissa kodissa ympärilleen katsellen. Unelma on myyty!

HUOM: Visualisointi voidaan tehdä minnepäin Suomea tai maailmaa tahansa.


Esimerkki: Kohteen julkisivun ja sisätilojen 3D-visualisointi ja materiaalit


REFERENSSINÄ huoneistojen 3D-stailauksessa toimii mm. Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy sekä SanCon Finlad Ab. Alla yhteistyökumppaniemme mielipiteitä toiminnastamme:

Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy:

”Teemme yhteistyötä Tilannan kanssa ennakkomarkkinoinnissa olevien kohteittemme parissa. Olemme saaneet Tilannalta laadukkaan 3D-visualisoinnin lisäksi tukea pintamateriaaliratkaisuihin. Yhteistyömme on ollut antoisaa ja taitavasti 3D-stailatut kuvat ovat auttaneet meitä paljon kohteittemme myyntityössä. Tilanna hoitaa suunnittelun itsenäisesti ja varmasti, palvelu on ollut erinomaista.”
Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy,
Esa Karhunen ja Jarmo Knuutila

Sancon Finland Ab:

”Meitä suositeltiin ottamaan yhteyttä Tilannaan, kun tarvitsimme 3D-kuvia rivitalohankkeeseemme ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä uuteen yhteistyöhön. Kuvat ovat korkealaatuisia ja Tilanna on suorittanut työt joustavasti ja ammattitaidolla. Aineisto toimitettiin ennen luvattua toimituspäivää ja kuvat ovat auttaneet meitä paljon hankkeemme markkinoinnissa. Voin lämpimästi suositella Tilannan korkealaatuisia palveluita.”
Peter Rosenholm
TJ, Oy SanCon Finland Ab


>> HUOM! Katso lisää 3D-visualisoituja kohteita referensseistä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna