Leijuva 3D malli ja 360 asteen 3D kuvaus

Home / Palvelut / Rakennuttajille / Leijuva 3D malli ja 360 asteen 3D kuvaus

Leijuva 3D-malli

Uusimpia markkinointikeinoja on toteuttaa kohteesta selaimella pyöriteltävä 3D malli. Kohdetta pääsee tutkimaan joka puolelta pyörittelemällä mallia puhelimen näytöllä tai tietokoneella. Malli pyörii selaimen kautta, joten se näkyy lähes kaikilla laitteilla.  Tutustu malleihin:  3D-malleja

360 asteen 3D kuvaus

Yhden kuvakulman sijasta voit tarkastella koko kokonaisuutta ja suunnata katseesi juuri haluamaasi paikkaan sekä tutkia kohteen yksityiskohtia lattiasta kattoon. Näkymiä voidaan ottaa useista eri paikoista ja pääset vaivattomasti liikkumaan eri tilasta tai näkymästä toiseen. Kuvien katseleminen ei vaadi minkään erillisen ohjelman asentamista vaan siihen riittää normaali verkkoselain, joka jo löytyy valmiina laitteestasi.

Katso alta esimerkki 3D-visualisoiduista tilasta, Jyväskylän Äijälänsalmen Karasta ja sen 360-asteen kuvauksesta. Ylempi kuva on 3D-pohjakuva, jonka tiloissa kuvauksessa kuljetaan. Alempana on 360 asteen kuvaus. Pyöritä alempaa 360 asteen kuvaa hiirellä tai sormella! Päällä olevaa linkkiä painamalla pääset myös halutessasi tarkkailemaan yhtä visualisoitua tilaa kerrallaan, säätämään kuvan kokoa jne:

Vaajakosken Rakennuspalvelu: ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ÄIJÄLÄNSALMEN KARA, 3h+k 3D-pohkakuva

Vaajakosken Rakennuspalvelu: ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ÄIJÄLÄNSALMEN KARA, 3h+k 3D-pohkakuva

As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Kara