Vanhojen myyntikohteiden 3D-stailaus

Home / Palvelut / Kiinteistönvälittäjille / Vanhojen myyntikohteiden 3D-stailaus

Vanhemmille asunnoille vauhtia myyntiin 3D-remontin ja -stailauksen avulla!

Vanhempia asuntoja voi olla joskus vaikea saada kaupaksi. Ne kaipaavat usein ilmeen päivittämistä, mutta todellisen remontin teko vaatii aikaa ja rahaa. Asiakkaanne ei ole valmis satsaamaan suuria summia edistääkseen myyntiä. Usein asunto on kalustettu myös epäsopivilla kalusteilla ja asunto vaatisi uudelleen kalustamista, jotta asiakkaat näkisivät asunnon potentiaalin ja sen parhaat puolet.

Hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen, nimittäin 3D-mallinnuksen avulla teemme remontin ja ilmeen kohottamisen hetkessä, murto-osalla kustannuksista, mitä se todellisuudessa toteuttaen veisi! Asunto kalustetaan sille parhaiten sopivilla trendikkäillä  kalusteilla, pinnat uusitaan pienellä pintaremonttisuunnitelmalla ja asunnosta otetaan näyttävät, mutta realistiset 3D-kuvat. Asunnon myyntiaika lyhenee ja ostajaehdokkaiden epäluulot asuntoa kohtaan on karistettu!

Esimerkkikohde:  Tämä Helsingin keskustassa sijaitseva ullakkohuoneisto oli ollut myytävänä 7kk ilman tuloksia. Huoneiston suurin pulma oli sen kalustettavuus. Ostajien oli hankala hahmottaa, miten tila voitaisiin toimivasti kalustaa. Asuntoon päätettiin tehdä sekä 3D-pintaremontti että -stailaus. Asunto remontoitiin vaaleilla sävyillä ja kalustettiin kauniisti ja raikkailla kalusteilla, jotka tukivat tilan monituotoisuutta parhaiten. Asiakkaiden oli näin helppo nähdä sen potentiaali ja millaiseksi sen voisi kauniisti kalustaa ja remontoida. Stailauksen jälkeen asunto myytiin parissa viikossa! Yhteistyössä Takio LKV.

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna