Ennakkomarkkinointi

Home / Etusivun kuvagalleria / Ennakkomarkkinointi

Tilannan kokemus ennakkomarkkinointikohteiden parissa on erittäin monipuolinen ja kattava. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palvelutarjontaamme ja jokaiselle rakennuttajalle on aina löytynyt sopiva ja budjettiin mahtuva markkinointikokonaisuus.

Olemme mm. suunnitelleet useampiin kohteisiin sisustusmaailmojen erilaisia materiaalipaketteja, tehneet kohteisiin kiintokalustesuunnitelmat ja valaistussuunnitelman. Olemme tehneet myös tilasuunnittelua, jolloin olemme olleet mukana suunnittelutiimissä jo ensimmäisistä arkkitehtipalavereista alkaen.

Tämän lisäksi olemme toteuttaneet markkinointimateriaaleihin havainnekuvia ja leijailevia 3D malleja sisustusmaailmojen pintamateriaaleilla sekä tuottaneet myyntiesitteeseen liitettäviä materiaalikuvastoja. Myös Julkisivujen havainnekuvia olemme tehneet lukuisiin kohteisiin.

Suunnittelutyön ja havainnekuvien tuottamisen lisäpalveluna olemme tarjonneet myös materiaalivalintoja tukevia henkilökohtaisia asiakastapaamisia. Näitä rakennuttajat ovat tarjonneet  palveluna huoneiston varanneille asiakkailleen.

Alla esimerkkejä suunnittelukohteisiimme luoduista sisustusmaailmoista, visualisointikuvista ja toteuttamastamme markkinointimateriaalista. Pyydä sähköpostitse kattava referenssilistamme toteuttamistamme kohteista.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna